Brouwadvies

Heeft het bier niet de gewenste smaak? Is er een kwaliteitsprobleem? Loopt er iets niet lekker? Schakel de hulp in van bierexpert en brouwtechnoloog 
Fiona de Lange.

Brouwadvies

Heeft het bier niet de gewenste smaak? Is er een kwaliteitsprobleem? Loopt er iets niet lekker? Schakel de hulp in van bierexpert en gediplomeerd brouwtechnoloog Fiona de Lange.

Op zoek naar een smaakanalyse van je bier en een gedegen verbeteradvies? Dit kan al heel eenvoudig door het bier op te sturen waarna je binnen een week een gedegen algemeen advies krijgt voor verbetering. Ik analyseer het bier visueel, aromatisch, smaaktechnisch en brouwtechnisch. Op basis hiervan ontvang je een kort verslag met een advies met mogelijke verbeteringen. Deze liggen zowel op brouwtechnisch als op ingrediëntniveau. Investering is €50,- excl. BTW.

Het is ook mogelijk om een meer inhoudelijker en technischer advies te krijgen. Hiervoor zal ik een bezoek brengen aan de brouwerij en naast een analyse van de parameters van de ingrediënten van het bier ook het brouwproces zelf en de technische installatie onder de loep nemen. De investering is afhankelijk van de wensen.

Neem contact met mij op!
Wat een mooi verhaal en enthousiasme! Maarten en Roel Feltmann Brouwerij Doesburgh lees meer