Bier drinken begint met het juiste Enjoying Beer glas!

Geen tientallen verschillende glazen meer in je kast! Enjoying Beer biedt 3 glazen waaruit alle bieren een optimale smaakbeleving krijgen.

80% van de smaak van een bier wordt bepaald door wat je ruikt! De opening aan de bovenzijde van het glas bepaalt voor een groot deel wat je kunt proeven en hoe goed de schuimkraag in stand blijft.

Op de voet staat uit welk type glas je drinkt, een blond, dark of sparkling glas. Zo kun je je nooit vergissen. De glazenlijn is beschikbaar in 0,15L: een proefglas en 0,25L: een gangbaar bierglas.

Bierglasfamilie met kwaliteit

De verschillende bierglazen zijn samen één familie. Dit betekent dezelfde voet en uitstraling. Alle glazen zijn op basis van kristalglas en worden gefabriceerd door 's werelds grootste bierglazenfabrikant ter wereld, Ritzenhoff.

Interesse?
Mail mij op fiona@fionadelange.nl

Afbeelding 12952

Blond

Frisse, lichte bieren, veelal blond
De frisse, lichte bieren, veelal blond, horen in het glas met een langwerpiger, smaller, gesloten karakter. Het teruglopen van de bolling van het glas zorgt voor een behoud van de schuimkraag.

Afbeelding 12955

Dark

Volmondige, veelal donkere bieren
De volmondige bieren, veelal donker, smaken beter in een breder en rondvormiger bierglas waar aan de bovenzijde meer opening is voor het vrijkomen van de aroma's en smaken. Het teruglopen van de bolling van het glas zorgt voor een behoud van de schuimkraag.

Afbeelding 12958

Sparkling

Sprankelende bieren
Een glas met een strakke rechte lijn naar boven zorgt dat sprankelende bieren zoals pilseners en fruitbieren een extra frisse smaakbeleving krijgen doordat de aroma’s rechtstreeks de neus bereiken.