Magazine More Than Drinks!

  • Het inspiratiemagazine voor de drankenbranche
  • Uitgave 5x per jaar

More than drinks! magazine Vakinformatie voor de drankenspecialisten

More than drinks! Vakblad More than drinks! valt voorlopig vijf keer per jaar op de mat bij alle drankenspecialisten in Nederland. Meer informatie over de vernieuwde More than drinks! is te vinden op www.morethandrinks.nl

Afbeelding 14400

More than drinks! 4 - 2019

Afbeelding 14396

More than drinks! 3 - 2019

In deze editie kun je een prachtig verhaal lezen over hoe het drankje van opa, jenever, weer helemaal terug is in een hip jasje. Verras je klanten met een mooi recept voor een jenevercocktail. Ontdek welke veranderingen ons staan te wachten in spirits door het Renegade project en lees het prachtige sterke verhaal van Anne Stokvis over het oude Mexicaanse drankje Pulque dat weer helemaal hip is onder jongeren. In het wijnkatern kun je kennis maken met traditie in een modern jasje bij champagnehuis Ayala en bij bier gaat er een wereld voor je open als je het verhaal over bierland Brazilië leest. Hoe traditionele Braziliaanse vruchten in bierstijlen worden verwerkt.

Inhoud bekijken
Afbeelding 13330

More than drinks! 2 - 2019

In dit nummer kom je de kruisbestuiving tussen verschillende dranken maar ook binnen de dranken overal tegen. Trappistenbrouwerij Westmalle maakt een combinatie van zijn tripel en dubbel, Brouwerij Verhaeghe ontwikkelt samen met The Bassets Craft Distillery een bierlikeur en Swartland Cowboys combineert druivenrassen die niet bij elkaar horen.

Inhoud bekijken
Afbeelding 13334

More than drinks! 1 - 2019

‘The making of the lie’: de betekenis van ambachtelijk, duurzaam en kwaliteit. De kunst van barrel aging: ontdek de magie van hout tot barrel naar barrel aged bier. Hop: het groene goud! Alles wat je moet weten over de hop! Bier en Butterscotch: Mark van Bergen neemt je mee in de wereld van botersmaak in hopbittere bieren. 

Inhoud bekijken
Afbeelding 13338

More than Drinks! 2-2018

Bier is de nieuwe wijn. Hoe bier perfect combineert bij het diner.
Brouwerij Baladin verandert wijnland Italië in bier. Reportage over de biermissie van de eerste brouwerij in Italië.
De gekte van medailles en awards: het winnen van awards zet een brouwerij in een klap op de kaart. De symbiose van brood & bier:
samen met Robèrt van Beckhoven presenteren we het perfecte aperitief.

Inhoud bekijken
Afbeelding 13341

More than Drinks! 1-2018

Alles draait om smaak! Bier is van iedereen net als de smaak.
Zuur is het nieuwe bitter: De missing link tussen bier en wijn: vlaams roodbruin bier. Meer oog voor footprint van bier: Alain De Laet, CEO Brouwerij Huyghe: onze toekomst ligt in handen van bierverkopers
België innoveert al 20 jaar! Brasserie Dubuisson over 20 jaar innovatie in België. Een toekomst zonder alcohol? In een snel draaiende economie past voor millennials geen alcohol.

Inhoud bekijken