23/3/2020Nu online proeverijen

De komende tijd vinden er vanwege het Coronavirus regelmatig online proeverijen plaats. Via mijn YouTube kanaal www.youtube.com/fionadelange kun je mijn proeverijen in ieder geval volgen. Ook via de facebook-pagina's van de verschillende horecazaken is alles perfect te volgen.

23/3/2020 Nu online proeverijen

Op vrijdag 27 en zaterdag 28 maart 2020 hebben honderden bierliefhebbers meegedaan met een online bierproeverij van Dinee Café De Kempen en Biercafé De Zoes! Inmiddels hebben duizenden mensen de proeverijen bovendien teruggekeken! Fantastisch dat zoveel mensen enthousiast waren. 

Momenteel worden alweer voorbereidingen getroffen voor nieuwe online proeverijen. Bekijk gerust via mijn YouTube kanaal de online proeverijen terug. Kijk je via mobiel klik dan op deze link

Op zaterdag 11 april om 20.00 uur vindt een online bierproeverij 2.0 plaats bij Dinee Café De Kempen in Knegsel. We gaan een bier blind proeven, wie het bier weet te benoemen valt in de prijzen. We hebben een leuke online bierquiz die gespeeld kan worden! Er is geen app nodig, we hebben hem online speciaal geschreven. Via http://play.quizstud.com staat een mooie quiz klaar. Alle deelnemers krijgen tegen die tijd een pincode om mee te doen. Natuurlijk hebben we verder ook weer veel bijzondere bieren, mooie pairings met hapjes, en er is zelfs een perfect serve thuistap te winnen. Kortom, het belooft absoluut een mooie en spraakmakende opvolger te worden van de eerste succesvolle editie! Voor meer info en aanmelden ga naar de Facebookpagina @dineecafedekempen.  

Op zondag 12 april om 16.00 uur gaan bierliefhebbers er op Eerste Paasdag toch heerlijk op uit in een reis door het bierlandschap via de online proeverij van Luigi's Café Voorhout. In een twee uur durende online bierproeverij krijg je o.a. veel nieuwe ins en outs te horen over bieren van kleine brouwers. Ook doen we een uitdagende bierquiz aan het einde van de proeverij waarmee een certificaat en voor de beste bierkenner een leuke prijs te winnen is. Meer informatie en aanmelding via http://luigisvoorhout.nl/onlin... . 

Houd ook de facebookpagina's van Dennie Luigies en @dineecafedekempen in de gaten!  

Naar overzicht