15/4/2020Online proeverijen groot succes!

De afgelopen weken vonden vier succesvolle online bierproeverijen plaats bij Biercafé De Zoes, Dinée Café De Kempen en Café Luigi's. Er verscheen zelfs een online- en krantenartikel in het Eindhovens Dagblad.

15/4/2020 Online proeverijen groot succes!

In het Eindhovens Dagblad verscheen een leuk artikel over de online bierproeverij. Na succesvolle eerste en uitverkochte edities op Eerste Paasdag en op zondag 26 april staat voor Café Luigi's de volgende online proeverij gepland op zondag 10 mei om 16.00 uur

En het wordt bijzonder en speciaal! Meer informatie is te vinden op: http://luigisvoorhout.nl/onlin... 

Op zaterdag 16 mei om 20.00 uur vindt editie 3 plaats van de online bierproeverij van Dinée Café De Kempen. Voor de proeverij hebben we ZEER bijzondere bieren namelijk een bierpakket met Hertog Jan Vatgerijpt Port (nergens meer verkrijgbaar!) voor €35,- p.p. of een Bierpakket met Hertog Jan Grand Prestige Vintage 2014 voor €27,50 p.p. Het pakket is inclusief zes bieren waarvan de laatste dus deze speciale 0,75L fles, bijpassende huisgemaakte hapjes en 2 kokosnootglazen. De proeverij bestaat uit biercocktails maken, enthousiaste verhalen van Gerard van den Broek, Meesterbrouwer Hertog Jan en proefbelevingen en bierverhalen. 

De inschrijvingen lopen bijzonder hard en de pakketten zijn beperkt dus wacht niet te lang. Bestellen kan via whatsapp 06-20623715. Geeft daarbij graag aan welke van de twee pakketten je wenst! 

Wil je het op 10 mei volgen, kijk dan op de Facebook-pagina van Dennie Logies  en op 16 mei op de Facebook-pagina van Dinée Café De Kempen of in beide gevallen via mijn YouTube kanaal, te volgen vanaf laptop/pc via Https://www.youtube.com/user/Fionadelange/live of mobiel via Https://m.youtube.com/user/Fionadelange/live 

Zie ik je 10 mei of 16 mei? Tot dan!

Cheers!

Naar overzicht